Pileći ražnjići s salsom
Uživajte u ovom slasnom obroku pripremljenom za svega pola sata!
Pileći ražnjići s salsom
Uživajte u ovom slasnom obroku pripremljenom za svega pola sata!
Priprema
- Luk ogulite, a rajčicu, krastavac i ljutu papričicu operite.
- Pripremite salsu: luk, krastavac i rajčice narežite na sitnije kockice i stavite u zdjelicu. Ljutu papričicu usitnite ili narežite na tanje ploške. Listove bosiljka natrgajte na sitno pa dodajte u zdjelicu zajedno s ljutom papričicom. Iscijedite limetu, dodajte joj maslinovo ulje, malo soli i malo papra pa dobro izmiješajte i prelijte preko povrća. Izmiješajte i ohladite.
- Piknik pileće ražnjiće pokapajte maslinovim uljem pa ih ispecite na dobro zagrijanom roštilju ili grill tavi. Pecite po 2-3 minute sa svake strane.
- Grčki jogurt izmiješajte s protisnutim češnjakom, a tortilje zapecite na dobro zagrijanoj tavi koju ste premazali s malo maslinova ulja.
- Na tanjur složite zdjelicu sa salsom, zdjelicu s jogurtom pa dodajte pileće ražnjiće i poslužite uz tople tortilje.
Recept by: Sandra Rončević Sandra Rončević (@oslanomislatkom)